غلبه بر خشم (قسمت اول)


موضوعات

اطلاعیه پرواز


اطلاعیه ها (16)

معرفی وبلاگ و سایت های مفید


وبلاگ (2)
سایت (1)

مقاله


مذهبی (15)
پزشکی (16)
روانشناسی (5)
حجاب و عفاف (1)
نکات خانه داری (5)
همسرداری و زناشویی (1)
شیطان پرستی و فراماسونری (5)

مطالب کوتاه


طنز (4)
داستان (17)
مذهبی (44)
جملات زیبا (13)

احاديث


احاديث اهل بيت (13)
احاديث پيامبر(ص) (9)
احاديث امام علي(ع) (6)

پرسش و پاسخ


عقائد (32)
احکام (3)
حقوق زن (1)

دانستنی ها


دانستنی ها (6)

اخبار


خبرها (49)

مناسبت ها


ولادت (7)
شهادت (9)
سایر مناسبت ها (23)

دانلود


مداحی (41)
موسیقی (42)
سخنرانی (12)
نماهنگ و كليپ مذهبي (14)
تواشیح و آوای مذهبی (9)
دانلود کتاب (4)

دنیای مجازی


توصیه ها (0)
هشدارها (4)

تصاویر


تصاویر طنز (6)
تصاویر طبیعت (4)
تصاویر مذهبی (49)
تصاویر کارتونی (2)
تصاویر حجاب و عفاف (15)
سایر تصاویـــــر (13)

پیامک


پیامک فلسفـی (6)
پیامک خنده دار (3)
پیامک تبریک تولد (0)
پیامک مناسبت ها (6)
پیامک تبریک ازدواج (2)
پیامک های ارسالی شما (3)

فتوشاپ


تصاوير كاربردي مذهبي (5)
تصاوير لايه باز مذهبي (7)

ابزار وبلاگ


کد اشتراک گذاری (2)
تصاویر تصادفی رهبری (2)
لوگوي هاي حمايتي مذهبي (3)
ابزار ساخت آنلاین کد آهنگ (1)
کد آهنگ و مداحی برای وبلاگ (15)

دوره های خودسازی و ترک گناه


نامحرم (7)
ترک غیبت (8)
غلبه بر خشم (5)
ترک دروغ (3)
نیکی به والدین (3)
ترک نا امیدی (2)
ترک ریا (1)
ترک سوظن (0)
ترک خلف وعده (0)
مطالب تازه
آمار سایت
easymoblo آمار مطالب
li کل مطالب : 507
li کل نظرات : 524
stats آمار کاربران
li افراد آنلاین : 3
li تعداد اعضا : 938

online کاربران آنلاین

servertime آمار بازدید
li بازدید امروز : 973
li باردید دیروز : 348
li گوگل امروز : 5
li گوگل دیروز : 18
li بازدید هفته : 1,971
li بازدید ماه : 4,973
li بازدید سال : 109,417
li بازدید کلی : 3,545,482
اطلاعات کاربری
user
li عضو شويد


li فراموشی رمز عبور؟

li عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آرشیو
کلمات کلیدی
کانال ترک گناه و خودسازی در تلگرام
اینستاگرام خودسازی
آخرین ارسال های انجمن

جستجو

جستجو در عناوین مطالب سایت


بسم الله الرحمن الرحیم
.
اول از همه لازمه یکم با خشم آشنا بشیم آیا مطلقا بد هست؟
خشم چیست؟
هر وضعیتی که ما را ناکام کند باعث ایجاد احساس خشم می شود. وقتی عاملی مانع رسیدن ما به هدف و خواسته هایمان شود، عصبانیتمان بروز می کند. عاملی از جمله جسمانی (خستگی مفرط)، محدودیت هایی مثل (فلج یا ناتوانی پس از یک حادثه)، کم کاری فردی (آماده نبودن برای امتحان)، رفتاری دیگران (سخت گیری بی دلیل، تحقیر و مسخره کردن) و فریب خوردن توسط دیگران می توانند موجب خشم شوند. در خشم حسی از برحق بودن یا همان حق به جانب بودن است.
.
غالبا این تصور اشتباه را داریم که خشم هیجانی طبیعی است که ما قادر به کنترل آن نیستیم یا این‌که لازم نیست آن را مدیریت و مهار کنیم، این در حالی است که خشم، هیجان منفی قابل کنترلی است که اگر بخواهیم می‌توانیم آن را مدیریت کنیم.
.
در صورتی که خشم به طور صحیح مدیریت شود، به ما انرژی می دهد تا در جهت رسیدن به اهداف مان فعالیت کنیم یا به مسائل و مشکلات رسیدگی نماییم.اما در صورتی که خشم به شیوه ای غلط ابراز شود یعنی سبب واکنش های غضب آلود و پرخاشگرانه گردد، نه تنها مشکلات حل نشده باقی می ماند بلکه بیشتر می شود که مهمترین اثر منفی آن اختلال در ارتباط با دیگران است.
.
آیا خوب است که به اصطلاح «همه چیز را بیرون بریزیم»؟ روانشناسان می گویند این یک اسطوره خطرناک است. برخی افراد از این نظریه به عنوان مجوزی برای آزار و آسیب دیگران سوءاستفاده می کنند. پژوهشگران دریافته اند از «خشم منفجر شدن» در واقع عصبانیت و تهاجم را بیشتر می کند و هیچ گونه فرصتی به شما یا طرف نمی دهد که مسئله را حل کنید. از همه چیز بهتر این است روشن کنید چه چیزی عصبانیت شما را آغاز می کند و سپس راهبردها و استراتژی هایی را در پیش گیرید که نمی گذارد شما به دره خشم پرتاب شوید.
.
پس هدف ما غلبه و کنترل خشم هست نه سرکوب کامل
 
کانال خودسازی
 
Telegram.me/tarkgonah
 
کنترل خشم و عصبانیت
 
کنترل خشم و عصبانیت
 
نخست باید بپذیریم که خشم یکی از جنبه‌های عادی زندگی است و هر کسی گاهی دچار خشم می‌شود. خشم یک امر کاملا عادی و طبیعی و واکنشی غریزی است که اساسا در پاسخ به تهدید علایق حیاتی بروز می‌کند و بنا به دلایلی از جمله حوادث و رویدادهای بیرونی یا تغییرات درونی پیش می‌آید.
.
چه‌طور از خشم فرار کنیم؟
نیازی نیست از خشم خود فرار کنید. با آن دوست هم نشوید. بلکه آن را به عنوان علامت و نشانه دقیقی بپذیرید که مشکلات زندگی را به شما نشان می‌دهد، آنگاه درصدد ترمیم بخش‌های آسیب دیده باشید.
خشم مثل چراغ چشمک‌زنی است که در تقاطع راه‌آهن، روشن می‌شود و خبر از آمدن قطار در حال حرکت می‌دهد. خشم به این معنی است که باید به دنبال مشکل بگردید. باید برای بهبود وضعیت، کاری انجام دهید.
خشم پیامی است که نشان می‌دهد یک نیاز یا خواسته، برآورده نشده است. اگر شما خشمگین شوید و پرخاش کنید، در بیشتر موارد ظاهر قضیه، رفتار خشمگینانه است و عملا نیازی از شما مرتفع نشده یا نادیده گرفته شده است. اگر دیگران هم خشمگین شوند، بهتر است قبل از پاسخ‌دهی به خشم آنها به منشا آن توجه کنید.
وقتی به پیام احساسات خود یا دیگران توجه نکنید، نیاز برآورده نشده، از بین نمی‌رود و به اشکال مختلف بروز می‌یابد تا شما از آن مطلع شوید و متاسفانه اگر زمانی از نیازهایتان مطلع شوید که احساسات شما سخت و حاد شده باشد به جای کُنِش، واکنش نشان می‌دهید و در اغلب موارد نسبت به خود یا دیگران خشمگین می‌شوید.
مطمئن باشید هنگام خشم، همیشه اولین راهی که به ذهن می‌رسد بهترین راه نیست، بنابراین با کنترل خشم و به تعویق انداختن تصمیم خود، می‌توانید بهترین راه را برگزینید.
 
اثر عصبانیت بر بدن ما!!!
در اثر عصبانیت مزمن ممکن است به زخم معده، یبوست، اسهال، درد معده و روده، سکسکه، سوء هاضمه مزمن، حمله قلبی، سکته، مشکلات کلیوی، چاقی و یا سرماخوردگی های مکرر مبتلا شوید. 
متخصصان دریافته اند که عصبانیت به شدت عضلات قلبی را تحت تاثیر قرار می دهد و توانایی  قلب برای پمپاژ خون را کاهش می دهد.
عصبانیت طولانی مدت و مکرر، مانند کسانی که به دلیل شرایط شغلی همواره با خشونت زندگی می کنند، می تواند به وسیع ترین بخش بدن، یعنی پوست، آسیب بزند. 
محققان ارتباط عصبانیت و اختلالات پوستی را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند زمانی که فرد عصبانیت خود را کنترل می کند، اختلالات پوستی به طور شگفت انگیزی بهبود می یابند.
📩راه های ارتباطی با ما
 
👉Telegram.me/tarkgonah
 
👉kik : 313parvaz
 
👉instagram : 313parvaz.ir
 
👉http://line.me/ti/p/%40vfv4503p
کنترل خشم و عصبانیت
 
۱-بر هیجان خشمتان آگاه شوید
 
این درست است که شما ‌ هنگام خشم، دچار تعارض شده‌ و در حالتی قرار گرفته‌اید که شاید کنترل آن از دستتان خارج است، اما یادتان باشد خشم شما هیجان موقتی است و پس از لحظاتی فروکش خواهد کرد و پس از گذشت آن مدت، شما خواهید ماند و رفتاری که از خود بروز داده‌اید، پس علاج واقعه پیش از مشکل کنید و با خود تمرین کنید که حتی‌المقدور اسیر هیجانات موقت و زود‌گذرتان نشوید، در عین حال که به آنها آگاهید و نشانه‌های بروز آن را می‌دانید، بتوانید بر خود مسلط شوید و کاری نکنید که بعد‌ها پشیمان شوید.
 
۲-علت خشم خود را بشناسید
جستجو کنید تا دریابید چه چیز خشم و عصبانیت شما را تحریک و برانگیخته می‌کند. موقعیت‌های پیشینی را که خشمگین شده‌اید ،یادداشت کنید، به این طریق می‌توانید بفهمید ‌ در چه شرایط و موقعیت‌هایی عصبی می‌شوید و بیشتر در آن وضعیت، چه عکس‌العمل‌هایی نشان می‌دهید. قطعا با دانستن و پی بردن به این‌که چه کسی و چه چیزی باعث ناراحتی و خشمتان می‌شود می‌توانید برای مقابله و کنار آمدن با چنین موقعیت‌هایی یا وضعیت‌های مشابه آن، برنامه‌ریزی کنید و رفتاری را که کمتر آسیب‌زا و تهاجمی است، از خود بروز دهید.
 
3- نیازهای محقق نشده خود را شناسایی کنیم.
 
زمانی که عصبانیت زیادی را در خودمان تجربه کردیم مطمئن باشیم که نیازهایی را داریم که باید به آنها رسیدگی کنیم. شاید ما نیاز داریم که خود را به خاطر رفتار بدی که هنگام بروز عصبانیت داشتیم، ببخشیم یا اینکه دیگران را به دلیل رفتارهایی که موجب بروز عصبانیت در ما شده‌اند ببخشیم. بنابراین باید نیازهایی را که به آنها دست نیافته‌ایم، شناسایی و برای برآورده کردن آنها تلاش کنیم.
– گزینه‌های سازنده دیگری را به جای عصبانیت برای بروز احساس خود انتخاب کنیم.
به جای خشونت علیه اعضای خانواده و کودکان، راه‌های سازنده دیگر را شناسایی کنیم. این راه‌ها می‌تواند یک پیاده‌روی ساده با دوستان یا چشم‌پوشی از خطاهای کسانی باشد که به ما بدی کرده‌اند.
 
 
📩راه های ارتباطی با ما
 
👉Telegram.me/tarkgonah
 
👉kik : 313parvaz
 
👉instagram : 313parvaz.ir
 
👉http://line.me/ti/p/%40vfv4503p
 
کنترل خشم و عصبانیت
 
✳عصبانیت نابجا را شناسایى كنید
⬇⬇⬇⬇
در80 الى90 درصد موقعیت ها، عصبانیت نابجاست. وقتى عصبانیت در یك ارتباط یا یك موقعیت به طور مناسب كنترل نمى شود، به محدوده و موقعیت های دیگر انتقال مى یابد و عواقب ناگوارى را به بار مى آورد.
 
به طور مثال وقتی توانایی نه گفتن را در برابر درخواست همکار یا دوستی نداشته باشید و خود را از درون برای پذیرش مسئولیتی سرزنش کنید و خشمگین شوید و یا از همکارتان عصبانی شوید ولی چون نمی توانید این خشم را در آن موقعیت بروز دهید این عصبانیت را بر سر کسانی خالی میکنید که می توانید از دست آن ها عصبانی شوید مثل اعضای خانواده خودتان.  در صورت عدم برخورد صادقانه با موضوع اصلى ممكن است شما هم خودتان را تنبیه كنید و هم به این ترتیب اجازه مى دهید كه حتى روابط سالم شما نیز تضعیف شود.
 استرس در محل  كار اغلب موجب عصبانیت در محیط خانه مى شود. بحث كردن در مورد فشارهاى كارى با اعضاى خانواده گاهى بسیار كارساز است. سهیم شدن آنها با مشكلات شما باعث مى شود نسبت به مشكلات شما حساس تر شوند و شما هم بهتر مى توانید از حمایت آنها بهره مند شوید.
.
اجازه ندهید عصبانیت «شكل بگیرد»
.
عصبانیت، حتى وقتى منطقى است، اگر بیش از حد طولانى شود، مثل زخمى است كه به آن اهمیت داده نشده و از خودش كینه، رفتار ناخوشایند و تنفر به جا مى گذارد. كینه هاى گذشته - بى عدالتى ها، بى انصافى هاى انجام شده توسط والدین، خواهر و برادرها، یا آشنایان - معمولاً مثل یك بار ِ غیرقابل تحمل منتقل مى شوند.
بخشش و «عفو كردن» باید با شكیبایى و خویشتندارى نشان دادن از خودمان، صورت پذیرد. به نظر كار دشوارى است، اما آیا انتخاب بهترى وجود دارد؟ وقتى به كینه ها و رفتارهاى ناخوشایند اجازه مى دهید كه به قوت خود باقى بمانند، مثل این است كه اجازه مى دهید از درون شما را بخورند - یك خودكشى آرام و تدریجى.
 
📩راه های ارتباطی با ما
 
👉Telegram.me/tarkgonah
 
👉kik : 313parvaz
 
👉instagram : 313parvaz.ir
 
👉http://line.me/ti/p/%40vfv4503p
 
کنترل خشم و عصبانیت
🔵رابطه عصبانیت با گرسنگى را درك كنید
.
گرسنگى و عصبانیت با هم رابطه تنگاتنگى دارند، وقتى انرژى بدن كسى تقلیل مى یابد، دیگر حالش سرجایش نیست، كار طاقت فرسا و خستگى مى تواند موجب شود كه فرد سریع تر عصبانى شود.
 
چیزهاى بى اهمیت مایه دلسردى و نومیدى بزرگى به نظر مى رسند و اختلاف نظرهاى جزئى و بى اهمیت مى توانند به تنفر از بحث و گفت وگو منجر شوند. بحث و گفت وگو، به ویژه در مواردى كه پیش بینى مى شود اختلاف نظر وجود دارد، بهتر است بعد از صرف غذا صورت گیرد.«اگر مى خواهى او آرام و خونسرد بماند اول او را سیر كن» ایده خوبى به نظر مى رسد.
زنی به كار شوهرش خیلى علاقه داشت، اما تمام سؤالات او فقط پاسخ هاى خیلى كوتاه داشت. دلیل آن بسیار ساده است: اشتباه گرفتن وقت.
 بعد از یك روز كارى، همسرش نیاز داشت تا نقش هایش را عوض كند، آرامش پیدا كند و سپس درباره وقایع كارى صحبت كند. با مقدارى غذا و زمان دادن، ممكن است خستگى اش در رود و رفتارش بسیار پسندیده تر باشد.
.
با خود‌ گفت‌وگو کنید
.
برخی ‌ افراد عادت دارند، راجع به پیشامدی که برایشان به وقوع پیوسته‌ با خودشان گفت‌وگو می‌کنند. گفت‌وگوی درونی در بسیاری از موارد باعث کاهش شدت خشم می‌شود، اگر چه در برخی دیگر، اثری عکس داشته و موجب افزایش یا تداوم و پایداری شدت خشم می‌گردد. 
.
مثلا، ممکن است فردی از شخصی بشدت عصبانی باشد و حتی سال‌ها‌ آن را در دل خود نگه دارد، و هر بار با یادآوری آن مساله برافروخته و عصبی شود، چراکه خود را مستحق عذرخواهی از جانب فرد مقابل می‌داند که از آن دریغ شده است؛ اما اگر گفت‌وگوی درونی با نگاه منصفانه و به دور از توقع و قضاوت یکجانبه‌ای انجام شود و گذشت و حل مساله در اولویت قرار داشته باشد، قطعا تاثیرات مثبتی خواهد داشت که باعث آرامش و تسکین خواهد شد.
 
کانال ترک گناه
telegram.me/tarkgonah
 
کنترل خشم و عصبانیت
 
تکنیک توجه برگردانی💢
.
توجه برگردانی یکی از بهترین روش‌های کنترل یا کاهش شدت خشم است. با معطوف کردن حواس به چیزهای دیگر ‌ یا با اشتغال به برخی از فعالیت‌های جذاب و متضاد با آن موقعیت ناراحت‌کننده، می‌توان با خشم لحظه‌ای مقابله کرد و بر آن چیره شد.
.
در هر زمان و موقعیتی که در حال عصبانی شدن هستید سعی کنید یک کار بی ربط به قضیه ای که شما را دارد خشمگین می کند انجام دهید. یک لیوان آب خنک بخورید ، بروید در را باز کنید ، بند کفش هایتان را ببندید خلاصه در هر جایی یک کاری به غیر از عصبانی شدن انجام دهید !
 
با همسرتان جر و بحث می کنید یادتان می افتد که می توانید با کار بی ربطی خشم خود را فرو بخورید پس می روید و سریع یک لیوان آب می خورید !
.
-تغییر مکان و شرایط محیط
مثلا در منزل با همسرتان در حال صحبت هستید که کم کم احساس می کنید دارید عصبانی می شوید می توانید از خانه خارج شوید تا عصبانیت شما فروکش کند.
.
-آرام سازی
در صورت امکان مکان راحتی را پیدا کنید و در آن به آرام کردن خود بپردازید می توانی از تنفس شکمی استفاده کنید . هوا را به مدت 5 ثانیه به داخل ریه هایتان بکشید بدون اینکه قفسه سینه شما تکان بخورد .
بعد 10 ثانیه هوا را داخل ریه نگه دارید.
بعد سریع هوا را از ریه خارج کنید بدون اینکه بازهم قفسه سینه شما تکان بخورد.
 
کانال ترک گناه
telegram.me/tarkgonah
 
کنترل خشم و عصبانیت
🔵🔷 تغییر خودگویی های منفی:
تفسیر ما از واقعیت و آن چه که به خود می گوییم می تواند باعث خشم یا آرامش ما شود. بنابراین هنگام خشم به آن چه که به خود می گویید توجه کنید. بیندیشید که آیا می توان به نوع دیگری به موضوع نگاه کرد؟
«همیشه همین طور است هیچ وقت ملاحظه ی مرا نمی کند»
«می توانید اینگونه بگوید»……که رفتار بدی داشت می توانست بیشتر حال مرا رعایت کند»
«افتضاح است همه چیز خراب شد»….
اینگونه بگویید«حق دارم ناراحت باشم ولی دنیا به آخر نرسیده»
 
-زندگی همیشه بر وفق مراد ما نیست
 
تا زمانی که نپذیرید زندگی هیچ وقت بی‌عیب و نقص نبوده و نخواهد بود، نسبت به همه چیز و همه کس حساس و خشمگین خواهید شد. 
زندگی همیشه توام با رفتارها یا وقایعی است که گاهی کنترل آنها از دست ما خارج است، مثلا‌ ممکن است با افرادی روبه‌رو شوید که رفتارهای مبادی آدابی ندارند، کسی شما را نادیده بگیرد، اوضاع مالی‌تان به هم بریزد، لاستیک ماشین‌تان به یکباره پنچر شود و…. برای اجتناب از خشم و عصبانیت، لازم است بپذیرید که در همیشه‌ روی یک پاشنه نمی‌چرخد و نه‌تنها زندگی شما، بلکه زندگی همگان، فراز و نشیب‌هایی دارد که راه فراری از آنان نیست. با پذیرش اصل زندگی همیشه منصفانه نیست، می‌توانید بخش اعظمی از خشم خود را کنترل کنید.
 
کانال ترک گناه👇 
telegram.me/tarkgonah
 
کنترل خشم و عصبانیت
 
✅-بی‌غرضانه با فرد مقابلتان، گفت‌وگو کنید
.
به جای سکوت کردن، غرغر کردن، انتقادهای کلامی کوبنده یا حتی برخورد‌های فیزیکی، با فرد مقابلتان به گفت‌وگو بنشینید. بلی، گفت‌وگو یکی از موثرترین روش‌های کنترل و کاهش شدت خشم است.
.
-توضیح بخواهید و آن را بشنوید
.
اگر بدانید علت رفتار فرد مقابلتان به چه دلیل است و از چه نشأت می‌گیرد، هدف از آن چیست و عاقبت آن به کجا منتهی می‌شود؛ شاید به جای عصبی و خشمگین شدن، هیجان دیگری را تجربه کنید.
بیایید به جای تقابل یا عکس‌العمل‌های شدید و دور از شأن‌تان، سعی کنید با نوشیدن یک لیوان آب سرد‌ بر خود و اعصابتان مسلط شوید و فرد مقابلتان را به آرامش دعوت کنید و از او بخواهید علت رفتارش یا فکری که آزارش می‌دهد را برایتان توضیح بدهد.
 گاهی با شنیدن نظرات او، نه‌تنها آرام می‌شوید بلکه با درک متقابل از شرایط وی به گونه‌ای کاملا متفاوت رفتار می‌کنید که شاید فرسنگ‌ها با خشم آن لحظه‌تان منافات داشته باشد. 
مثلا اگر به هنگام رانندگی کسی به دلیل بی‌احتیاطی، ماشینش را به ماشین شما بکوبد و آسیب بزند، بی‌تردید مایه تعجب نیست که خشمگین شوید و به سرعت از ماشین‌تان پیاده شده و فرد خاطی را متهم به بی‌احتیاطی کنید، اما اگر در همان لحظه راننده عذرخواهی کند و به شما توضیح دهد که تحت فشار عصبی و روحی، حواسش پرت شده چون بتازگی متوجه بیماری لاعلاج فرزندش شده است، قطعا خشمتان فروکش خواهد کرد و به جای توهین و بگو مگو کردن خواهید گفت، اتفاقی است که پیش آمده، اشکالی ندارد، خداوند همه مریض‌ها را شفا بدهد، اگر حالتان خوب نیست کناری بایستید و بعد از این‌که حالتان خوب شد رانندگی کنید، ممکن است اتفاق ناخوشایند دیگری رخ دهد که در این شرایط، اصلا به صلاحتان نیست و… .
شما با تجسم این حالت می‌‌دانید که چگونه هیجان خشمتان به هیجان محبت و حس همدردی و نگرانی تقلیل می‌یابد.
 
کانال ترک گناه👇
Telegram.me/tarkgonah
 
براى كنترل عصبانیت یك نمودار گردش كار درست كنید.
هر کسی می تواند اینکار را انجام دهد.
✔🔵 مثال اول:
در این مثال یک  معلم مراحل زیر را براى كنار آمدن با عصبانیت خود، مؤثر مى داند.
☑ مرحله اول: 
آیا من كاملاً عصبانى هستم یا «تا حدودى عصبانى» هستم؟
☑ مرحله دوم: 
اگر من عصبانى هستم، آیا به خاطر چیزهایى است كه حالا اتفاق افتاده اند؟ یا به خاطر آن چیزهایى است كه پیش از این اتفاق افتاده اند؟
☑ مرحله سوم: 
اگر عصبانیت من از جاى دیگرى است پس یك عصبانیت بى جا است؛ در این صورت به خودم اجازه مى دهم به دیگران بگویم «به من كمى فرصت دهید، كمى بعد برمى گردم.» به این ترتیب من مدتى وقت پیدا مى كنم تا با عصبانیت خود كنار بیایم. من از همراه كردن عصبانیت با خود و خالى كردن آن بر روى یك قربانى بى گناه دیگر به این وسیله خوددارى مى كنم.
☑ مرحله چهارم: 
اگر عصبانیت من بى خود و منتقل شده نیست و دلیل عصبانیت كاملاً واضح است به خودم اجازه مى دهم تا آن را تحلیل كنم و درباره اش فكر كنم. اگر لازم باشد به خودم اجازه مى دهم تا با كسى كه به او اعتماد دارم درباره اش صحبت كنم.
.
✔🔵 مثال دوم:
یك مدیر از مدل زیر استفاده مى كند كه پركردن فرم مربوطه و تحلیل آن بسیار آسان است. او سه مرحله را براى این منظور انجام مى دهد.
 
☑ مرحله اول: 
الگوهاى عصبانیتم را تحلیل كردم.
- فریاد زدن، جیغ زدن بر سر زیردستان.
- عصبانى شدن نسبت به همسر و فرزندان بدون هیچ دلیل خاصى.
☑ مرحله دوم: 
موقعیت هاى خاص یا دوره هایى را كه طى آن احساس عصبانیت مى كنم شناسایى كردم.
- صبح هاى شنبه، بلافاصله بعد از رسیدن به اداره.
- روزهایى كه بعد از تعطیلات دوباره كار شروع مى شد.
- آخر هر ماه (هنگام بررسى عملكرد ماهانه)
- حدود30 الى45 دقیقه قبل از وقت ناهار.
- حدود30 الى45 دقیقه بعد از رسیدن به منزل.
☑مرحله سوم: 
 ادامه مرحله در پست بعد...
 
Channel👇
telegram.me/tarkgonah
 
کنترل خشم و عصبانیت

کنترل خشم و عصبانیت

 

ادامه ارسال قبل👇 
☑ مرحله سوم: 
قدم هاى مناسبى برداشتم تا با موقعیت هاى نامبرده سازگار شوم یا از وقوع آنها جلوگیرى كردم.
- به موقع غذا خوردم به خصوص در مورد صبحانه. از خوردن مواد اسیدى پیش از ناهار تا حدودى كاستم.
- یك ساعت زودتر به سركار رفتم تا در این وقت اضافى خودم را سر و سامان بدهم و براى دیگران اهداف را تعیین كنم.
- جلساتى را كه متضمن اختلاف نظرها بود براى بعد از وقت ناهار تنظیم كردم.
- از اعضاى خانواده خواستم به محض رسیدن ِ من به خانه هیچ موضوعى را براى تصمیم گیرى مطرح نكنند.
- هر روز عصبانیت خود را در محل كار و در خانه مورد بازبینى قرار دادم و این كار را به مدت یك ماه ادامه دادم.
همین چند قدم كوچك واقعاً كارساز بود!
.
 بااین روش، مى توانید پیشرفت روزانه خود را درباره این كه چقدر خوب با اهدافى كه براى خودتان تنظیم كرده اید پیش رفته اید مرور كنید.
.
 شما مى توانید با عمل كردن سر وقت به مقررات طى یك روز از شر عصبانیت ناسالم خلاص شوید. اهداف هر روز را تنظیم كنید و فقط 24 ساعت به آنها عمل كنید. عصبانیت شما را كاملاً تغییر مى دهد.
نکته مهم:❕ مسئولیت فردى الگوهاى ناسالم عصبانیت خود را بپذیرید و در مقابل میل شدید به سرزنش كردن دیگران براى عصبانیت خود، پافشارى و مقاومت كنید. شما ممكن است از روابط خانوادگى شروع كنید كه معمولاً از همه مؤثرتر و سخت تر است و سپس در مورد افراد دیگر وارد عمل شوید كه روابط با آنها از پیچیدگى كمترى برخوردار است.
.
به خاطر داشته باشید:
- راهنماهاى كاربردى در دسترس شما است تا «عكس العمل هاى عصبانیت» را كاهش دهید و به حداقل برسانید.
- شما باید براساس این راهنماها مدل مخصوص خودتان را طراحى كنید.
- حتى اگر یك یا دو مورد مؤثر باشد مى تواند كمك بى نظیرى براى شما باشد.
- با كاهش عصبانیت، شما سالم و با اعتماد به نفس  (متكى به خود) مى شوید.
آیا باید به عصبانیت اجازه دهید تا تمام افكار شما را اشغال كند و زندگیتان را نابود كند؟
آیا شما باید خودتان را به خاطر آنچه كه دیگران انجام مى دهند، تنبیه كنید و از بین ببرید ؟
انتخاب خود را به كار ببندید.
عصبانیت را به طور معقول كنترل كنید و «فرد بهتر»ى شوید.
منبع تبیان
 
telegram.me/tarkgonah



درباره : دوره های خودسازی و ترک گناه , غلبه بر خشم ,
بازدید : 897 | تاریخ : شنبه 25 آذر 1396 زمان : | نویسنده : پرواز | نظرات (0)
مطالب مرتبط
آخرین مطالب ارسالی
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]


آپارات
    آپارات پرواز
    ابزار ساخت آنلاین کد آهنگ
نویسندگان
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
Alexa
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

لینک دوستان
پیوندهای روزانه
کدهای اختصاصی

پرواز

صفحات
پشتیبانی